fbpx

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

Deoarece dorim sa realizam o relatie de incredere intre noi si clienti, am incercat sa explicam pe larg modul in care functioneaza aceasta politica. Echipa garanteaza protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal, in conformitate cu noile legi de pe teritoriul Romaniei, precum si prelucrarea acestora in conformitate cu regulamentul(UE) 2016/679. Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica ori de cate ori este nevoie sau apar noi modificari legale. In continuare va vom prezenta modul in care datele dumneavoastra vor fi prelucrate.

Echipa FUERTE stocheaza datele dumneavoastra cu caracter personal pe termen scurt in momentul in care plasati o comanda. Este posibil sa primim alte date doar daca dumneavoastra ni le oferiti pe mail sau alte metode.

FUERTE utilizeaza datele dumneavoastra cu caracter personal:

– numele, adresa de mail, adresa personala, modelul ales precum si marimea acestuia, vor fi transmise catre fabrica pentru a putea realiza produsul si pentru a putea realiza livrarea produselor prin curierat.

Datele sunt stocate doar pentru o perioada scurta de timp.

Datele cu caracter personal ale dumneavoastra vor fi transmise  catre fabrica, pentru a putea realiza produsul, si pentru a putea realiza livrarea produsului.

Deoarece suntem o echipa formata doar din tineri, si deschisi la orice probleme pot aparea in momentul realizarii unei comenzi, sau in momentul unei dorinte de a afla mai multe detalii despre prelucrarea informatiilor cu caracter personal, va rugam sa ne contactati la adresa office@fuerte.ro, iar noi va vom raspunde cu drag la orice intrebare aveti.

Prin citirea acestora, sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, iar pentru orice nelamurire, va rugam sa ne contactati la adresa de mail precizata mai sus.